O nama

 
O_namaS obzirom na užurban način života i sve manje vremena koje uspijemo izdvojiti za pripremu obroka odlučili smo za Vas pripremati kvalitetna jela po vrlo prihvatljivim cijenama! U našoj kuhinji koristimo samo svakodnevno svježe meso i povrće te nam je želja zadovoljiti svakog gosta. Stoga kod nas ima izbor za ljubitelje: fastfood hrane, talijanske kuhinje, vegetarijanske kuhinje a tu je ponešto i za ljubitelje laganije i dijetne prehrane. Također smo odlučili nadopuniti uslugu s time da ćemo Vam hranu i dostaviti u vaš dom ili na  radno mjesto. Planirano nadopunjavati našu ponudu kako bi mogli mijenjati svoj dnevni meni a o tim promjenama ćemo vas obavještavati na našoj web stranici. Veselimo se vašem dolasku te garantiramo da će biti zadovoljni!
 
                               Osoblje Food Bara Enjoy

 


KAKO DO NAS…                        

gdje_smo_web

Bakačeva ulica spaja istočnu stranu Trga Bana Jelačića sa Zagrebačkom katedralom. FoodBar EnJoy je smješten na samom križanju Bakačeve sa Starom Vlaškom i ulicom Pod Zidom u podnožju katedrale.

 

 

 

 

MAPA DOSTAVE

Karta dostaveKarta područja na kojem vršimo besplatnu dostavu. Granice su postavljene ali to ne znači da ih se i striktno pridržavamo. Ako se nalazite u blizini područja slobodno nazovite, naći ćemo način. :)

ShareShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Email this to someone